fredag 30 september 2011

Torsdag 29 september



The heaven´s on fire. Ok, not a friday sky but a thursday have to do. Last evening was amasing with a beautiful changing sky and warm winds. For more skys visit http://skyley.blogspot.com/

tisdag 27 september 2011

Glädje


Fotosöndags tema Glädje. Det är väl ändå att få handla nya blommor till höstkrukorna. Och att få ungås med mormor!

onsdag 21 september 2011

Lista


I år var det O-ringen i Mohed. Listorna på placeringarna var naturligtvis väldigt viktigt att studera nära.

Tema 159: Lista
Bild 71 av 365

Pappa


Tema 214: Pappa
Bild 70 av 365

Flytande


Tema 62: Flytande
Bild 69 av 365

Väderbiten


Högst upp på ett berg står/ligger den här gamla tallstammen. Den är helt vriden och avskalad. Den är vacker där den står helt grå mot de andra gröna tallarna och granarna.

Tema 345: Väderbiten
Bild 68 av 365

Ogästvänlig


Om man ger sig ut på en cykeltur på nya vägar och tänker "Den här stigen borde var en genväg hem" då kan det vara så att det tar rätt så lång tid innan man är hemma. Det kan vara så att man är tvungen att leda cykeln genom lervälling. Det kan oxå vara så att man blir lite glad när man möter två andra som släpar cyklarna och undrar vart man kommer fram till slut. Jag tycker allt att stigen var lite väl ogästvänlig...

Tema 202: Ogästvänlig
Bild 67 av 365

söndag 11 september 2011

Stadsbild


Dagens tema på Fotosöndag är stadsbild. När jag cyklade hem i fredags kom ovädret inrullandes. Jag hann precis sätta nyckeln i låset innan regnet vräkte ner.

Kaos


Sista dagen på Linda Shamma Östrands utställning på Kvarnen hjälpte till med temat till Fotosöndag förra söndagen, kaos.